Tineke's bloemsierkunst

Over ons

Hallo, welkom op mijn website! In 2009 ben ik, na mijn opleiding Dutch Flower Arrangements bij Het Groenhorst College in Almere , begonnen met de organisatie van diverse bloemschik-workshops en het in opdracht uitvoeren van bloemarrangementen voor diverse gelegenheden. Ik ben gevestigd in Almere-Stad.

Op deze website probeer ik u een indruk te geven van de diverse activiteiten die ik het hele jaar door voor zowel particulieren alsook voor het bedrijfsleven organiseer!
Ook heb ik verschillende foto’s geplaatst waardoor u een beeld krijgt van de diverse opdrachten en mijn passie voor bloemen en het bloemschikken.

Voor iedere workshop of gelegenheid worden de bloemen rechtstreeks bij de veiling ingekocht zodat er altijd met hoogwaardig materiaal wordt gewerkt.
De bloemen staan dan ook, mits goed verzorgd, nog geruime tijd te pronken bij de deelnemers of klanten thuis!

Blader eens rustig via de menu-knoppen door de website om alle activiteiten te bekijken. Deze variëren van het maken van diverse bloemstukken voor diverse gelegenheden tot aan de organisatie van vakkundige workshops.

Bent u over de streep en wilt u meedoen aan een workshop of eens met mij praten over een bloemarrangement voor een speciale gelegenheid, neem dan gerust contact met mij op via deze website!
Bellen mag natuurlijk ook: 06-47923918.

Graag tot gauw!

Tineke Pappot